CCG Late Night Box

Aangezien iedereen nog steeds in zijn kot zit en ook ons culinair festival Cecilia Lekker dit jaar opnieuw niet zal kunnen doorgaan, hebben we een alternatieve actie in elkaar 'geboxt':
de CCG's LATE NIGHT BOX op zaterdag 13 maart 2021.

Deze tweepersoonsbox bestaat uit een lekker wijntje, een fris biertje, sprankelende bubbels of eerder een gezonde vruchtenmix, rijkelijk gevuld met passende hapjes. Er is ook een leuke box voorzien voor de kinderen.
 
Zak gezellig weg in de sofa, hapje en drankje in de aanslag, en geniet van een sfeervolle muzikale avond!
 
Op zaterdagavond 13 maart omstreeks 20u30 start de livestream van een heuse CCG THROWBACK MOVIE met muzikale topmomenten die je graag zal terug zien, verzameld uit de laatste twee decennia.
 
In de loop van de dag worden onze boxen verdeeld (afhaling of levering) en kijken we 's avonds allen samen naar de voorstelling.
Reserveer alvast snel een box voor jezelf of verras iemand met een cadeaubox.
 
Bestellingen kunnen geplaatst worden t.e.m. zaterdag 6 maart via ceciliageraardsbergen.be/latenight
 
 Flyer CCGs Late Night Box low

Voorjaarsconcert

Indien de Coronamaatregelen het toelaten, heten we jullie hartelijk welkom op donderdag 15 april in het Arjaantheater.

Meer info volgt.

Algemene Kennisquiz

Op zaterdagavond 24 april organiseert CCG haar derde algemene kennisquiz in JC De Spiraal. Verwacht je aan een leuke avond vol uitdagende vragen.

Aperitiefconcert Knokke-Heist

Na 4 jaar trekken opnieuw richting Knokke-Heist voor een aperitiefconcert en een leuke teambuildingsdag. Allen welkom om 11u op het Van Bunnenplein in hartje Knokke-Heist.

Processie van Plaisance & Saint-Saucisse

Net zoals elk jaar is er tijdens de kermisweek de Processie van Plaisance waarbij de overdracht van de relikwie├źn van de heilige Bartholomeus van Lierde naar Geraardsbergen wordt gevierd met een ommegang van Geraardsbergse verenigingen en de Kerkraad.  Concertband Cecilia Geraardsbergen is traditiegetrouw uiteraard weer van de partij!

Meer artikelen...

Pagina 1 van 2

JoomShaper