Processie van Plaisance & Saint-Saucisse

Net zoals elk jaar is er tijdens de kermisweek de Processie van Plaisance waarbij de overdracht van de relikwieën van de heilige Bartholomeus van Lierde naar Geraardsbergen wordt gevierd met een ommegang van Geraardsbergse verenigingen en de Kerkraad.  Concertband Cecilia Geraardsbergen is traditiegetrouw uiteraard weer van de partij!

Vuurwerkconcert

Als afsluiter van de kermisweek is er het vuurwerk op de Markt van Geraardsbergen, met voorafgaand een 'Vuurwerkconcert' door Concertband Cecilia Geraardsbergen. Afspraak om 21u op de Markt!

CCG Feest!

22 november, al sinds eeuwen dé dag van Sint-Cecilia, de patroonheilige van alle muzikanten, instrumentenmakers en zangers. Zaterdag 28 november luisteren we ter ere van haar in de Sint-Bartholomeuskerk op de Markt de mis muzikaal op. Allen welkom om 17u! Aansluitend houden we in The Preacher ons jaarlijks ledenfeest.

Christmas XL

Eind december presenteert Concertband Cecilia een uitzonderlijk kerstconcert in samenwerking met de GeraardsbergseconcertkorenGaudicanto en ProMusica. Onze concertband met haar 60 muzikanten wordt voor de gelegenheid versterkt door een 70-koppig koor. 

Voor deze unieke gelegenheid wordt de Sint-Machariuskerk ‘De Reep’ omgetoverd tot een feeëriek kerstdecor. Koor, orkest en alle aanwezigen nemen plaats in een sfeervolle setting die de warmte van de kerstperiode overbrengt.

Om elke muziekliefhebber de kans te bieden om dit buitengewoon samenwerkingsproject bij te wonen, brengen we 2 of 3 voorstellingen in het concertweekend van 19 en 20 december 2020.

JoomShaper