Dierenfestival

Concertband Cecilia Geraardsbergen neemt je mee in de wondere wereld van de dieren. Om 16u organiseren we een gratis kinderworkshop:
Heb je al eens een concertband in het echt gehoord? 
Ken je alle namen van de instrumenten?
Zou je later ook in zo'n orkest willen meespelen? 
Ontdek dan tijdens onze interactieve workshop de verschillende instrumenten en beleef een beestige namiddag. Alle kinderen vanaf 6 jaar zijn samen met hun ouders welkom in de Sint-Machariuskerk (Nederboelare) voor een uurtje muzikaal plezier. De plaatsen zijn beperkt, dus schrijf je hier snel in voor deze gratis activiteit!

Laat je op het avondconcert door een verteller meeslepen op de muziek van o.a. Jungle Book, Pini Di Roma & De Aristokatten.
We verwelkomen jullie graag vanaf 19u30 in de Sint-Machariuskerk voor een beestig tweedelig avondconcert
Tickets via onze webshop

Cecilia Lekker!

Op zondag 2 juni organiseert Concertband Cecilia een degustatiefestival in een uniek kader! CCG tovert het Koetshuis van het Abdijpark in Geraardsbergen om tot een zomers openluchtfeest. Je geniet er van een gastronomisch parcours waar je verrast wordt  door een gezellige apero bar, kraampjes met overheerlijke gerechten en lekkere dranken , live muziek en leuke kinderanimatie. Kortom, Cecilia verwent op 2 juni elke levensgenieter, en staat met zijn gepassioneerde hobbykoks borg voor een gezellig Ceciliaans evenement.

Breng gerust je gezin, familie, geliefde, collega’s of vrienden mee, iedereen is van harte welkom! Proeven staat centraal aan budgetvriendelijke prijzen. Graag tot dan!

Processie van Plaisance & Saint-Saucisse

Net zoals elk jaar is er tijdens de kermisweek de Processie van Plaisance waarbij de overdracht van de relikwieën van de heilige Bartholomeus van Lierde naar Geraardsbergen wordt gevierd met een ommegang van Geraardsbergse verenigingen en de Kerkraad.  Concertband Cecilia Geraardsbergen is traditiegetrouw uiteraard weer van de partij!

Vuurwerkconcert

Als afsluiter van de kermisweek is er het vuurwerk op de Markt van Geraardsbergen, met voorafgaand een  'Vuurwerkconcert' door Concertband Cecilia Geraardsbergen.

JoomShaper