Liefde voor Muziek

Op donderdag 12 mei nodigt Concertband Cecilia Geraardsbergen jullie graag uit in het Arjaantheater voor het concert ‘Liefde voor Muziek’.

Voor deze eerste muzikale afspraak van 2022 presenteert dirigent Dominic Reynders, samen met zijn enthousiast orkest jullie enkele pareltjes uit het HAFABRA repertoire. Dit voorjaar geen zangers of special guests op de concertaffiche, maar puur Concertband Cecilia. Onze eigen muzikanten laten hun favoriete werken voor solist en orkest op jullie los.

Dit concert stond initieel op de agenda voor april 2020, maar kon door de gekende corona-perikelen niet plaatsvinden. Omdat uitstel geen afstel betekent is de hele CCG ploeg dus razend enthousiast om jullie dit concert alsnog te kunnen brengen.

Donderdag 12/05/2022 - 20u30
Arjaantheater, Geraardsbergen
Tickets: € 15 VVK - € 18 ADK
Kinderen (-12j.) en leerlingen Kunstacademie krijgen € 5 terug ADK
Vrijetijdspas: € 3,75

Tickets verkrijgbaar via https://webshop.ceciliageraardsbergen.be/

Processie van Plaisance

Net zoals elk jaar is er tijdens de kermisweek de Processie van Plaisance waarbij de overdracht van de relikwieën van de heilige Bartholomeus van Lierde naar Geraardsbergen wordt gevierd met een ommegang van Geraardsbergse verenigingen en de Kerkraad.  Concertband Cecilia Geraardsbergen is traditiegetrouw uiteraard weer van de partij!

Vuurwerkconcert

Als afsluiter van de kermisweek is er dit jaar opnieuw een Vuurwerkconcert, gevolgd door een spetterend vuurwerk op de Markt van Geraardsbergen.

CCG Feest!

22 november, al sinds eeuwen dé dag van Sint-Cecilia, de patroonheilige van alle muzikanten, instrumentenmakers en zangers. Zaterdag 26 november luisteren we ter ere van haar in de Sint-Bartholomeuskerk op de Markt de mis muzikaal op. Allen welkom om 17u! Aansluitend houden we in The Preacher ons jaarlijks ledenfeest.

Christmas XL

Eind december presenteert Concertband Cecilia een uitzonderlijk kerstconcert in samenwerking met de Geraardsbergse concertkoren Gaudicanto en ProMusica. Onze concertband met haar 60 muzikanten wordt voor de gelegenheid versterkt door een 70-koppig koor. 

Voor deze unieke gelegenheid wordt de Sint-Machariuskerk ‘De Reep’ omgetoverd tot een feeëriek kerstdecor. Koor, orkest en alle aanwezigen nemen plaats in een sfeervolle setting die de warmte van de kerstperiode overbrengt.

Om elke muziekliefhebber de kans te bieden om dit buitengewoon samenwerkingsproject bij te wonen, brengen we 3 voorstellingen op 16, 17 & 18 december 2022.

JoomShaper