Cecilia Lekker!

Op zondag 2 juni organiseert Concertband Cecilia een degustatiefestival in een uniek kader! CCG tovert het Koetshuis van het Abdijpark in Geraardsbergen om tot een zomers openluchtfeest. Je geniet er van een gastronomisch parcours waar je verrast wordt  door een gezellige apero bar, kraampjes met overheerlijke gerechten en lekkere dranken , live muziek en leuke kinderanimatie. Kortom, Cecilia verwent op 2 juni elke levensgenieter, en staat met zijn gepassioneerde hobbykoks borg voor een gezellig Ceciliaans evenement.

Breng gerust je gezin, familie, geliefde, collega’s of vrienden mee, iedereen is van harte welkom! Proeven staat centraal aan budgetvriendelijke prijzen. Graag tot dan!

Processie van Plaisance & Saint-Saucisse

Net zoals elk jaar is er tijdens de kermisweek de Processie van Plaisance waarbij de overdracht van de relikwieën van de heilige Bartholomeus van Lierde naar Geraardsbergen wordt gevierd met een ommegang van Geraardsbergse verenigingen en de Kerkraad.  Concertband Cecilia Geraardsbergen is traditiegetrouw uiteraard weer van de partij!

Vuurwerkconcert

Als afsluiter van de kermisweek is er het vuurwerk op de Markt van Geraardsbergen, met voorafgaand een  'Vuurwerkconcert' door Concertband Cecilia Geraardsbergen.

JoomShaper