joomla social media module

Guantanamera

Concertband Cecilia Geraardsbergen viert: 100 Jaar Digno Garcia met GUANTANAMERA

Fb banner Guantanamera

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 november verwelkomen we jullie in Geraardsbergen voor a latin concert ter ere van Digno Garcia. Als rode draad presenteert zoon Diego anekdotes uit het levensverhaal van Digno. Speciaal voor deze verjaardag staat zijn originele Trio Los Carios terug op de planken: zang en Spaanse gitaar als basis, aangevuld met de Paraguayaanse harp die de Digno Garcia muziek haar herkenbare karakter geeft. Het trio vertolkt Digno’s wereldhits zoals o.a. La Felicidad, Costa Brava en Guantanamera in een versie met groot orkest. Meezingen zal onvermijdelijk zijn.

Als climax van dit jubileumconcert nodigen we dé Michael Bublé van Vlaanderen uit, Yannick Bovy die u samen met het orkest in deep latin mood zal brengen. Met reeds 4 succesvolle CD’s op zijn palmares mag hij terecht beschouwd worden als een Belgische topcrooner. Voor deze Fiesta Latina koos Yannick voor tophits uit de Zuid-Amerikaanse dansmuziek. Mambo, salsa en rumba, niks ontbreekt. Dit alles in arrangementen op maat van ons orkest, voor de gelegenheid aangevuld met het percussiecombo van de Kunstacademie. Graag presenteren we u ook de zoete stem van Emma De Quick, onze The Voice Belgique 2016 finaliste van eigen bodem. Wie weet zelfs in een duet met Yannick Bovy...

Guantanamera, 2 concerten met onvervalste Latijns-Amerikaanse vibes als ode aan de onsterfelijke muziek van Digno Garcia. Een must voor alle fans van Concertband Cecilia en guests. Mis dit buitengewoon jubileumconcert niet!

GUANTANAMERA
Vrijdag 15/11 & zaterdag 16/11/2019
Concert: 20u30 • Deuren: 20u • JC De Spiraal • Zakkaai 29, Geraardsbergen
Info: 0475/58 09 19 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TICKETS
VVK € 20 • ADK € 24 • Vrijetijdspas: € 5 • Kinderen & lln. Kunstacademie krijgen € 8 terug aan de kassa
Online verkrijgbaar via onze webshop!

JoomShaper