joomla social media module

Welkom bij Concertband Cecilia Geraardsbergen

Geachte bezoeker,

Fijn dat je even langskomt op onze website!


Concertband Cecilia Geraardsbergen is een harmonieorkest dat kwaliteit, diversiteit en traditie hoog in het vaandel draagt. De concertband vierde in 2010 haar 200-jarig bestaan.

Een zeventigtal geschoolde muzikanten, geleid door de dirigent Dominic Reynders en ondersteund door een efficiënt bestuur en technische ploeg, staan borg voor een kwalitatief muzikaal niveau en een gevarieerd programma. Tevens houdt de concertband de tradities in onze stad in ere, zo kunt u ons bijvoorbeeld horen tijdens de jaarlijkse “Processie van Plaisance” en het "Vuurwerkconcert" op de Markt van Geraardsbergen.

Efficiëntie en effectiviteit worden niet alleen gezocht op muzikaal, maar tevens op organisatorisch vlak. Dit vertaalt zich o.a. in kwaliteitsvolle concerten met een eigentijds of aangepast repertoire en opgeluisterd met zang, dans en multimediale effecten. Het metselwerk dat onze concertband bij elkaar houdt is bovenal de vriendschap, de “camaraderie” en de vele familiebanden die zich doorheen het orkest slingeren. Generaties muzikanten dragen met trots het CCG-uniform en vinden elkaar terug op de wekelijkse repetitie op woensdagavond, tijdens de concerten, de uitstappen, de teambuildings of gewoon, onder vrienden. “Cecilianen” herken je trouwens aan een brede glimlach en aan de toon van hun lach, duidelijk in majeur!

Kom eens langs op een repetitie in ons lokaal op woensdagavond of woon een concert bij en overtuig u van de unieke sfeer die eigen is aan Concertband Cecilia Geraardsbergen.

Ceciliaanse groet,

Het bestuur
Concertband Cecilia Geraardsbergen vzw

JoomShaper