joomla social media module

Concertband Cecilia Geraardsbergen

Hallo,

Concertband Cecilia Geraardsbergen (CCG) is een orkest met een zeventigtal geschoolde muzikanten, geleid door de dirigent Dominic Reynders. Ondersteund door een efficiënt bestuur en technische ploeg, staat CCG borg voor een kwalitatief muzikaal niveau en een gevarieerd programma. Tevens houdt de concertband de tradities in Geraardsbergen in ere, zo kunt u ons bijvoorbeeld horen tijdens de jaarlijkse “Processie van Plaisance” en het "Vuurwerkconcert" op de Markt van Geraardsbergen.

Efficiëntie en effectiviteit worden niet alleen gezocht op muzikaal, maar tevens op organisatorisch vlak. Dit vertaalt zich o.a. in kwaliteitsvolle concerten met een eigentijds of aangepast repertoire en opgeluisterd met zang, dans en multimediale effecten. Het metselwerk dat onze concertband bij elkaar houdt is bovenal de vriendschap, de “camaraderie” en de vele familiebanden die zich doorheen het orkest slingeren. Generaties muzikanten dragen met trots het CCG-uniform en vinden elkaar terug op de wekelijkse repetitie op woensdagavond, tijdens de concerten, de uitstappen, de teambuildings of gewoon, onder vrienden. “Cecilianen” herken je trouwens aan een brede glimlach en aan de toon van hun lach, duidelijk in majeur!

Kom gerust eens langs op een repetitie in ons lokaal boven The Preacher op woensdagavond of woon een concert bij en overtuig u van de unieke sfeer die eigen is aan Concertband Cecilia Geraardsbergen!

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ONZE ACTIVITEITEN?

* verplichte velden

 
JoomShaper